FANDOM


Éioni mágia alapú játékEdit

Azaz a fehér. Ez a fény elemre épül és még fogalmam sincs hogy nézzen ki


Shakezar mágiájára épülő játékEdit

azaz a fekete. Itt a Sötétség elem jelenlétére épül a játék. A Káosz alapú kártyák mind határértékesek, tehát megvan az a minimum sötétség mennyiség aminél le lehet őket rakni, egyébiránt ingyen vannak. Ezt ellensúlyozandó ugyebár nehéz lessz a sötétség szintet fenntartani, ha le esik akkor a káosz szökevény tipúsú léányek elpusztulnak ha vmi spec képesség ebben nem gátolja őket. Másik korlát még a körönként kijátszható lapok számának korlátja ami azért eléggé fogja a játékos kezét.


Morian mágiájára épülő játékEdit

Azaz a vérmágia. Ez a vér elemre és a vérpapokra éplő játék. a Vérpapok lesznek az egyetlen fix kártyák a mezőkőn, az áltaáluk létrehozott kreatúrák viszont óriási mobilitást nyújtanak. egykörön belül számtalanszor lehet (persze önszabályozó keretken belül) változtatni a kreatúrákat. A kreatúra lénycsoport véráldozattal hozhastó létre és utána ezket a lényeket lehet szétszedni kis lények seregére, össze lehet rakni egy nagy lénnyé, lehet rá szárnyakat növeszteni, szomszédmezőre dobáló húskatapulttá alakítani, amit akar a felhasználó. Viszont amint megszűnik az élet a húsban, vagy irányító vérpap nélkül marad elpusztul a kreatúra. (szóval lehetne iylen szabályozás is hogy muszáj vérpapnak állnia ugyanazon mezőn)

Tisztiók zsoldos seregére épülő játékEdit

Ez a pénzre épülő játék. Itt a legfőbb lények a katonák csoportjába sorolhatók, rengeteg épületet használ, kaszárnyát, kiképző helyeket így pár körön belül olyan harcosokat kaphat a játékos amik könnyen felvehetik a küzdelmet a mágiával és legfőképpen a káosszal szemben.


A Természet erejére épülő játékEdit

A "zöld". A természet körforgását hivatott reprezentálni a stílusa. a mezők temetőjét bőszen használva dögevő állatokat/növényeket hív le vagy simkán szaporítja a lényeit mitnha csak osztódnának, sok gyenge és sok lény jellemzi illetve hogy ha van elég élet elem akkor mindent és mindenkit használatába vesz és belegazosodik mindenhova